Agritechnica 2023, ocazia perfectă pentru a găsi soluții noi și tehnologia inteligentă de care aveți nevoie!

Agritechnica 2023, ocazia perfectă pentru a găsi soluții noi și tehnologia inteligentă de care aveți nevoie!
AGRITECHNICA se mândrește și în acest an cu un rezultat record, și își subliniază pretenția de lider tehnic cu peste 300 de evenimente și conferințe internaționale
În perioada 12-18 noiembrie, 2.812 expozanți din 52 de țări și peste 470.000 de vizitatori din 149 de țări, au participat la cel mai important târg de mașini agricole din lume.
Accentul principal pentru 2023 a fost pe Productivitate Verde, tehnologii și sisteme de producție menite să respecte ecosistemele pe care operează fără a sacrifica eficiența și creșterea.
Nu puteam nici noi să ratăm ocazia de a ne întalni cu partenerii noștri consacrați, de la Carraro și Dana Spicer, prezenți în calitate de expozanți la acest prestigios târg, dar nici posibilitatea de a cunoaște noi posibili furnizori internaționali, care ar putea să aducă plus valoare companiei noastre.
Drept urmare, o delegație din cadrul companiei noastre, formată din domnul director general Adrian Rob si domnul Attila Bara, director de vânzări au participat, în calitate de vizitatori la această ediție a Agritechnica, din dorința de a ne crea noi relații si de a se revedea cu o parte din furnizorii noștri renumiți.
AGRITECHNICA 2023 a demonstrat puterea de inovare a tehnologiei agricole și modul în care agricultura internațională poate beneficia de aceasta în mod optim. Am învățat că inovațiile tehnice sunt cheia productivității ecologice și am făcut cunoștință cu jucători globali, campioni ascunși, inovatori și vizionari. Toate ne-au inspirat cu soluții pentru provocările complexe ale producției agricole globale!
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!