Carraro, produse și servicii

Carraro, produse și servicii
Cu abilitățile și experiența acumulată de-a lungul deceniilor, Carrao este soluția ideală pentru producătorii de mașini agricole care doresc să îmbunătățească tehnologia produselor lor.
Au lucrat mereu alături de principalele mărci internaționale, care le-au și rămas alături de-a lungul anilor, de la CNH la John Deere, Agco la Same Deutz-Fahr, YTO la Escorts și Mahindra.
Carraro oferă clienților săi un serviciu complet: de la un simplu pinion la axe, transmisii și chiar întregul tractor, dar poate oferi și consultanță, cu o gamă largă de servicii de inginerie.
Munca în sectorul agricol din anii 1930 le-a oferit o bogăție unică de cunoștințe. Știu cum trebuie conceput și proiectat un pinion pentru a fi la locul potrivit. Știu cum trebuie proiectată o axă sau o transmisie ca să funcționeze eficient. Știu cum trebuie proiectată fiecare piesă individuală a unui tractor special pentru livadă sau viță de vie, deoarece unul din cinci - la nivel mondial - iese din uzina lor de la Rovigo!
Competențele consolidate de-a lungul anilor în cadrul Grupului Carraro permit astăzi SIAP să ofere o gamă largă de produse concepute special pentru aplicații agricole. Și aici ne referim în special la grupuri conice, componente pentru planetare, diferențiale, ambreiaje, ori pinioni și roți dințate elicoidale și cilindrice pentru aplicații în sectorul feroviar, agricol, echipamente de construcții și auto.
Lucrând în strânsă legătură cu principalii producători OEM din sectorul echipamentelor de construcții, SIAP a atins excelența și în componentele pentru utilaje de terasament. Acestea includ: reductoare, pinioane de ieșire și reductoare planetare complete.
SIAP, datorită know-how-ului consolidat în componente și angrenaje pentru diverse aplicații pe autostradă, poate produce o serie de angrenaje, componente și ansambluri pentru diferite vehicule folosite în depozite. Oferta din sectorul de manipulare a materialelor include grupuri conice, precum și transmisii special concepute pentru stivuitoarele electrice.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!