Ce rol are lanțul unui utilaj șenilat?

Ce rol are lanțul unui utilaj șenilat?
Rolul lanțului unui utilaj șenilat, fie el simplu ori complet echipat este de a permite utilajelor grele pe șenile să se deplaseze eficient. Aceste lanțuri, simple ori echipate cu papuci, sunt compuse din zale flexibile care sunt conectate între ele prin piese metalice numite siguranțe și bucșe.
Există câteva tipuri diferite de lanțuri. Cea mai potrivită variantă se alege în funcție de utilaj, de aplicație ori de condițiile terenului pe care lucrează utilajul.
Lanțurile de oţel sunt o opţiune excelentă pentru utilajele grele. Acestea îmbunătățesc performanța echipamentului în condiții accidentate, stâncoase sau noroioase. Şenilele din oţel asigură o tracţiune mare şi o presiune redusă la sol în cele mai dure medii.
Tratamentul termic reduce ciobirea cauzată de lovituri violente, de aceea, toate piesele unui lanț din oțel trebuie prelucrate cu multă precizie. Duritatea suplimentară prin tratare termică se realizează pe toate zonele unde există uzură intensă.
Arox Equipment este distribuitor autorizat al mai multor mărci recunoscute la nivel mondial, dintre care cel mai renumit brand, atunci cănd vine vorba de căi de rulare este evident, Berco!
Berco este producător de piese pentru căi de rulare pentru utilaje șenilate de minerit, de construcții ori pentru alte aplicații diverse, iar lanțurile produse de Berco combină tradiția îndelungată ca producători de piese pentru căi de rulare, cu know-how-ul în proiectare, forjare, tratament termic, prelucrare și asamblare.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!