Dana Incorporated a câștigat Automotive News PACE 2024 pentru sistemul său electromecanic, transmisie infinit variabilă

Dana Incorporated a câștigat Automotive News PACE 2024 pentru sistemul său electromecanic, transmisie infinit variabilă
MAUMEE, Ohio, 30 aprilie 2024, Dana Incorporated a câștigat un premiu Automotive News PACE 2024 pentru sistemul său electromecanic, transmisie infinit variabilă (EMIVT) la ceremonia anuală de decernare a premiilor care a avut loc pe 29 aprilie, 2024.
Cu această victorie, Dana a câștigat nouă premii PACE de-a lungul istoriei programului, inclusiv două premii PACE Innovation Partnership, și a fost desemnată finalistă de 25 de ori.
Transmisia electromecanică, infinit variabilă de la Dana, este un sistem de transmisie multimodal care include o transmisie divizată de putere produsă intern cu motoare de înaltă tensiune integrate, lubrifiere și acționare inteligente, un motor de joasă tensiune și un invertor pentru alimentarea pompei, și un controler de transmisie cu software propriu.
Tehnologia diferă foarte mult de transmisiile tradiționale prin faptul că poate funcționa în modurile numai motor, hibrid și numai baterie și poate comuta automat de la un mod la altul. Reduce emisiile de CO2, îmbunătățind în același timp performanța, funcționalitatea și costul de operare al camioanelor profesionale și al vehiculelor de urgență.
„Această soluție proiectată de Dana și prima de acest fel ilustrează capacitățile noastre de produse interne și capacitatea unică de a colabora cu clienții noștri pentru a le satisface nevoile specifice, indiferent de configurația sistemului de propulsie”, a declarat Christophe Dominiak, vicepreședinte senior și șef. ofițer de tehnologie pentru Dana.
„Deoarece această transmisie permite vehiculelor să funcționeze în modul cu combustie internă, hibrid-electric sau cu baterie electrică, utilizatorii pot comuta între diferitele setări pentru a amplifica eficiența și performanța”, a adăugat el. „Creează numeroase beneficii și oportunități pentru clienți, cum ar fi emisii zero, pentru a susține obiectivele de sustenabilitate, consum redus de combustibil, precum și costuri de producție mai mici.”
Dana EMITV este utilizat inițial în aplicațiile de pe piața vehiculelor comerciale, cum ar fi camioanele de pompieri, vehiculele de salvare și stingere a aeronavelor (ARFF) și alte vehicule profesionale. Tehnologia produsului și software-ul sunt, de asemenea, sinergice cu sistemele de propulsie integrate ale Dana, care susțin piețele off-highway și ale vehiculelor ușoare.
Cea de-a 29-a ediție anuală a Premiilor PACE, prezentată de Automotive News, recunoaște furnizorii de automobile pentru inovația superioară, progresul tehnologic și performanța în afaceri. Competiția a fost deschisă furnizorilor care contribuie cu produse, procese, materiale sau servicii direct la fabricarea de mașini sau camioane. Premiul Automotive News PACE este acceptat în întreaga lume ca punct de referință în industrie pentru inovație. Dana a câștigat acest premiu râvnit în urma unei analize extinse de către un juriu independent de judecători, inclusiv o cerere scrisă cuprinzătoare și o vizită virtuală a site-ului.
„De 29 de ani, programul PACE a sărbătorit inovațiile de ultimă oră care au modelat industria auto la nivel global”, a declarat Jamie Butters, editor executiv al Automotive News. „Companiile de pe lista din acest an au fost pionieri în tehnologii semnificative care vor continua să propulseze industria înainte”.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!