Dana, unul dintre liderii climatici ai Americii în 2023

Dana, unul dintre liderii climatici ai Americii în 2023
Am fost numiți unul dintre liderii climatici ai Americii în 2023 de către USA TODAY, anunță cu mândrie partenerii noștri de la Dana Incorporated.
Cei de la Dana, cred cu tărie că practicile de afaceri responsabile și soluțiile durabile sunt vitale pentru o lume mai bună. Aceștia se străduie continuu să reducă amprenta de carbon, să inoveze tehnologii mai curate și să promoveze o cultură a conștientizării mediului în organizația lor.
„Viziunea Danei despre un viitor cu zero emisii cuprinde o abordare holistică a sustenabilității bazată pe știință” a declarat Doug Liedberg, vicepreședinte senior și director de sustenabilitate Dana. „Suntem mândri să ne remarcăm ca o companie care excelează prin exemplul său în reducerea amprentei de carbon, dar și în dezvoltarea de tehnologii care care să îi încurajeze pe ceilalți să își atingă obiectivele legate de sustenabilitiate. Această recunoaștere de către USA Today este încă o apreciere a strategiei noastre.”
În ultimele luni, Dana a fost de asemenea desemnată printre „Cele mai etice companii din lume” pentru 2023 de către Ethisphere și ca una dintre „Cele mai responsabile companii din America 2023” de către Newsweek.
În martie, compania a anunțat că și-a accelerat angajamentele legate de climă.
Ca parte a acestui angajament, Dana intenționează să reducă emisiile de gaze cu efect de seră (GHG) Scope 1 și 2 pentru a obține o reducere mai mare de 75% până în 2030.
Compania a anunțat, de asemenea, că SBTi a validat angajamentele anterioare ale companiei în domeniul climei de a reduce emisiile de GES Scope 1 și 2 cu peste 50% și emisiile de GES Scope 3 cu peste 25% înainte de 2030.
În ceea ce privește energia regenerabilă, instalația eoliană a Dana din Statele Unite a devenit operațională în decembrie 2022 și acum generează aproximativ 345.000 de megawați pe oră de energie regenerabilă anual, compensând 100% din emisiile Dana din electricitatea achiziționată în Statele Unite și Canada.
Dana a încheiat, de asemenea, un acord de achiziție de energie regenerabilă cu Enel Green Power pentru un viitor proiect solar în Spania. Acordul, care va începe în ianuarie 2025, va furniza Dana aproximativ 240.000 de megawați pe an de energie regenerabilă, compensând 100% din emisiile Dana din energia electrică achiziționată în Europa.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!