Felicitări celor 24 de inventatori Weir Esco!

Felicitări celor 24 de inventatori Weir Esco!
Felicitări celor 24 de inventatori Weir care au primit brevete pentru soluțiile lor unice și inovatoare pentru produsele ESCO noi sau deja existente. Grupul impresionant, care include 11 inventatori pentru prima dată, a fost onorat printr-o ceremonie specială care a avut loc pe 12 iunie în Portland, Oregon.
Weir Esco sărbătorește în mod regulat inventatorii interni ale căror produse inovatoare au eliminat rigorile procesului de brevetare. Generația din 2024 a fost recunoscută pentru conceperea unor soluții distincte care îmbunătățesc fiabilitatea produsului, ușurința în utilizare și siguranța pentru clienții noștri. Și, în conformitate cu o tradiție care datează din 1916, fiecare beneficiar de brevet a primit un dolar de argint bătut în anul acordării și o placă comemorativă gravată cu prima pagină a brevetului.
„Inovația se află în centrul a ceea ce suntem”, a spus Chris Carpenter, vicepreședinte pentru tehnologie și inovare. „Obiectivul nostru în dezvoltarea de produse este să promovăm întotdeauna valoarea și siguranța clienților.”
În ultimii 150 de ani, cultura inovației Weir a încurajat sute de inventatori interni să creeze produse eficiente, demne de brevetare, care au îmbunătățit modul în care clienții noștri fac afaceri.
A duce o idee până la aprobarea brevetului nu este o operație mică și poate fi extrem de provocatoare. Mulțumim și felicitări tuturor beneficiarilor de brevet pentru realizările lor impresionante!
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!