IMARC, colaborare în tendințe miniere, investiții și inovație către un viitor sustenabil

IMARC, colaborare în tendințe miniere, investiții și inovație către un viitor sustenabil
Conferința Internațională pe teme de Minerit și Resurse (IMARC) este locul unde cei mai influenți oameni din industria minieră se reunesc, oferind idei, inspirație și servind drept loc de întâlnire pentru liderii din industrie.​
În ultimii 10 ani, IMARC s-a dezvoltat într-o platformă lider pentru industria minieră globală, atrăgând peste 8.500 de persoane înregistrate din peste 100 de țări și salutând participarea a 46 de țări la nivel guvernamental sau ministerial.
Participanții au avut oportunitatea de a învăța de la peste 500 de lideri în minerit și experți în resurse prin intermediul a șapte conferințe simultane cu un program care acoperă întregul lanț valoric minier.
Fie că este vorba de explorare, dezvoltarea minelor, sustenabilitate ori siguranță, participanții au găsit la IMARC soluții și informații valoroase, de la cei peste 470 de expozanți pe podeaua expozițională de 18.500 m2, care s-a întins atât în interior, cât și în exterior.
Tehnologie revoluționară, conținut de clasă mondială și o vitrină vie a tuturor elementelor care fac industria minieră grozavă. IMARC este singurul loc din Australia unde cei interesați găsesc inspirație și idei noi, soluții practice, unde pot vedea demonstrații ale celor mai recente produse și inovații, de la startup-uri până la unele dintre cele mai mari nume din industria minieră.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!