INTERMAT 2024 se apropie cu pași repezi!

INTERMAT 2024 se apropie cu pași repezi!
INTERMAT, salonul pentru soluții și tehnologii de construcție durabile, are loc o dată la 3 ani la Paris Nord Villepinte, iar următoarea ediție va avea loc chiar luna viitoare, în perioada 24 - 27 aprilie 2024.
Târgul întâmpină aproape 1.000 de expozanți care oferă materiale de construcții, echipamente și soluții pentru șantiere mari, lucrări publice și industria construcțiilor.
Evenimentul nu ar trebui să lipsească de pe agenda niciunui jucător important din sectorul construcțiiilor civile ori industriale.
În timp ce INTERMAT își propune să valorifice punctele sale forte din trecut, ediția din 2024 va oferi o gamă mai cuprinzătoare de produse și servicii și va acoperi teme mai largi pentru a răspunde mai bine nevoilor companiilor de construcții de astăzi.
În consecință, salonul își propune să se bazeze pe patru piloni principali, ca răspuns la provocările majore ale sectorului, fiecare dintre aceștia oferind propuneri și soluții punctuale și o temă principală, reprezentată de “emisiile de carbon”.
Cele patru teme cheie sunt: inovația (soluții inovatoare pentru provocările sectorului construcțiilor și societății noastre), energia ( surse alternative de energie de înaltă performanță pentru a susține economia), noi ecuații (promovarea profesiillor, resurselor financiare și umane dar și a partenerilor din domeniul construcțiilor) și angajamente de responsabilitate socială corporativă (un îndemn spre a atinge net zero pentru a contribui la protejarea planetei noastre).

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!