Komatsu introduce kitul 3D Machine Guidance pentru excavatoarele cu senile și pe roți

Komatsu introduce kitul 3D Machine Guidance pentru excavatoarele cu senile și pe roți
Clienții Komatsu  au la dispoziție un nou tool care îi va ajuta la creșterea productivității și eficienței, concomitent cu reducerea emisiilor de carbon. Kitul Smart Construction 3D Machine Guidance oferă o modalitate accesibilă de a adăuga ghidare 2D si 3D oricărui excavator cu senile sau pe roți, din gama 13 - 120 tone. “Kitul este rezultatul eforturilor ample ale Komatsu de a oferi un sistem cu adevărat ușor de utilizat, oferind operatorului un nivel de asistență digitală indiferent de cerință”, a declarat Richard Clement, director general adjunct Smart Construction.
Pentru îmbunătățirea siguranței în timpul manevrelor din șantier, în sistem a fost integrată o funcție de zonă de siguranță 3D . Acest lucru permite clienților să creeze și să importe zone de evitare. Funcția servește ca strategie preventivă, trimițând alerte operatorilor atunci când aceștia se află în apropierea unor pericole, precum linii electrice, utilități subterane, trotuare sau drumuri publice.
Conversia automată a fișierelor kit-ului  este compatibilă cu cele mai comune formate de fișiere, aceast lucru asigurând o integrare perfectă cu sistemele 3D existente ale clienților de la diferiți producători.
În plus față de funcționalitatea standard de ghidare a mașinii, Smart Construction 3D Machine Guidance vine cu o opțiune de contor de sarcină utilă integrată pentru utilajele Komatsu. Această caracteristică permite cântărirea dinamică a materialelor, eliminând necesitatea verificărilor manuale și a întreruperilor aferente. Acest lucru crește productivitatea, asigurându-se că fiecare camion este încărcat la capacitatea sa optimă, fără a risca supraîncărcare.
Pe lângă faptul că este un sistem 3D GNSS standard, noul kit este integrat și în setul Smart Construction ca prim pas către optimizarea procesului de terasament (DX). Funcționează ca un instrument IoT care colectează automat date despre teren și sarcina utilă, care pot fi vizualizate și analizate folosind soluții Smart Construction și sfaturi de specialitate.

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!