Luna aceasta Arox Equipment împlinește 16 ani!

Luna aceasta Arox Equipment împlinește 16 ani!
Cu zeci de clienți noi adăugați în portofoliul său în 2023, din diverse industrii precum construcții, agricultură ori minerit, Arox Equipment și-a consolidat poziția printre jucătorii de top din regiune și a realizat o creștere de 25% a cifrei de afaceri față de anul precedent.

Odată cu trecerea timpului, am identificat în piață diverse oportunități care ne-au provocat și implicit ne-au ajutat să ne dezvoltăm și să creștem alături de brandurile pe care le reprezentăm. De-a lungul anilor ne-am mărit echipa, și de la câțiva angajați am devenit azi o familie de 25 de persoane. Am adăugat produse noi, furnizori noi și mai ales mulți clienți noi in portofoliu. Ne-am dorit însă să  mergem și mai departe, astfel încât, în ultimii ani, Arox Equipment a fost tot mai prezentă pe piața internațională.

Considerăm că secretul longevităţii noastre porneşte şi de la faptul că cea mai mare parte a echipei a rămas aceeași de peste 10 ani, ne ştim punctele tari dar şi vulnerabilităţile, am evoluat și ne-am bucurat împreună de fiecare reușită.
Un alt secret al nostru îl reprezintă interesul constant pentru dezvoltare. Modul în care am înțeles să căutăm de-a lungul timpului aceste oportunități de dezvoltare și de investiții, ne-a propulsat în rândul celor care dau tonul în industrie.

Piese de schimb pentru axe și transmisii, componente pentru căi de rulare, șenile de cauciuc, dinți de cupă, lame de uzură, table rezistente la uzură, atașamente, toate acestea sunt categorii de produse la care echipa Arox Equipment lucrează de 16 de ani deja pentru a veni în întampinarea nevoilor clienților săi cu stocuri mari, produse de cea mai bună calitate, pețuri competitive și termene de livrare cât mai scurte.

Suntem extrem de recunoscători fiecăruia dintre clienții noștri pentru colaborarea din acești 16 ani, iar azi la ceas aniversar, nu putem decât să vă mulțumim că faceți parte din povestea noastră de success!

Din aprilie 2008, când am trimis prima noastră comandă în România, afacerea noastră a crescut atât de mult, încât în 2024 trimitem zilnic zeci de comenzi în toată țara și chiar peste hotare, ajungând la peste 7000 de clienți unici. Mai mult decât atât, activitatea noastră susține un spectru larg de afaceri secundare, care contribuie la rândul lor la dezvoltarea întregii țări. Suntem nerăbdători să vedem ce ne rezervă viitorul!
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!