Operați un mini-excavator pe șenile?

Operați un mini-excavator pe șenile?
Funcționarea și eficiența dumneavoastră se bazează pe piese ale căii de rulare ce se remarcă prin  calitate și durabilitate.
Dacă șenilele de cauciuc, steluțele, transmisiile finale, idlerele, rolele inferioare ori superioare se defectează, mini-excavatorul dumneavoastră poate deveni nefuncțional. Piesele uzate ale căii de rulare pot cauza, de asemenea, uzura șenilelor, ceeace, în cele din urmă duce la costuri de întreținere mai ridicate, și productivitate redusă.
Calea de rulare a mini-excavatorului dumneavoastră este un sistem complex care trebuie să fie în stare perfectă de funcționare pentru o performanță optimă.
Toate piesele comercializate de Arox Equipment sunt fabricate folosind materiale de înaltă calitate și echipamente de ultimă generație, asigurând o fabricație de precizie pentru o potrivire garantată și rezistență superioară. Astfel puteți fi siguri că primiți produse de calitate premium la fiecare comandă nouă.
La Arox Equipment înțelegem importanța de a vă menține utilajul funcțional. De aceea, stocăm o gamă largă de piese pentru căi de rulare, iar consilierii noștri de vânzări au la îndemână informații complete de compatibilitate, astfel încât să puteți reveni la lucru rapid, eficient și rentabil!
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!