Pasul șenilelor de cauciuc

Pasul șenilelor de cauciuc
Constructorii de utilaje sunt cei mai în măsură să ne spună ce tip de șenile oferă cea mai bună perfomanță pe calea de rularea a utilajului produs chiar de ei.
Tot ei sunt cei care fac alegerea între șenile de cauciuc cu pas lung și șenile de cauciuc cu pas scurt, în funcție de alegerea rolelor inferioare, transmisiei finale și lățimii steluței.
Şenilele de cauciuc cu pas lung, au mai puţine zale și o dimensiune de pas mai mare decât șenilele cu pas scurt. Zalele rulează pe fiecare al doilea dinte al steluței.
Şenile de cauciuc cu pas scurt, au un număr dublu de urechiușe și o dimensiune mai mică a pasului decât șenilele cu pas lung. Zalele rulează pe fiecare dinte al steluței, astfel încât utilajul să poată funcționa cu mai puține vibrații.
În cazul șenilelor cu pas scurt, șansa de împachetare (acumulare de noroi între zale) este mai mare decât în cazul șenilelor cu pas lung. Rețineți totuși că, deși șenilele cu pas scurt oferă mai mult confort pentru operator decât cele cu pas lung, șenilele cu pas scurt nu sunt deloc același lucru cu șenilele Anti Vibrații (AVT).
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!