Piața componentelor pentru căi de rulare este în extindere

Piața componentelor pentru căi de rulare este în extindere
Se estimează că piața componentelor pentru căi de rulare se va extinde de 1.4 ori în termeni de valoare în perioada 2020 – 2030 conform unui studiu efectuat de Fact.MR.
Guvernele diferitelor țări investesc sume uriașe în dezvoltarea infrastructurii publice.
De asemenea, s-a constat o creștere a producției de utilaje grele din industria mineritului, construcțiilor ori agricultură și este de așteptat ca odată cu această creștere a producției să creasca și piața componentelor pentru căi de rulare.
Economiile emergente, cum ar fi cele din India, China, Japonia și Coreea de Sud au raportat o creștere considerabilă a activității în domeniul construcțiilor, iar această creștere va stimula cel mai probabil și cererea de componente pentru căi de rulare.
Segmentul excavatoarelor pe șenile se preconizează că va deține 33% din cota de piață atunci când vorbim de utilaje grele.
În ceea ce privește regiunile, Asia de Sud și Est va reprezenta 46% din cota de piață. Se anticipează de asemenea că Orientul Mijlociu și Africa vor crește într-un ritm constant la nivel global atunci când vorbim de piața componentelor pentru căi de rulare.
După utilizatorul final, segmentul de construcție este proiectat să dețină cea mai mare cotă de piață, bazându-se pe creșterea numarului de proiecte rezindețiale și comeriale.
 În ceea ce privește tipul de componente, segmentul lanțurilor este cel care va domina piața, contribuind cu peste 24% din totalul vânzărilor.
Factorii care vor contribui la creșterea acestui domeniu sunt creșterea calității și durabilității produselor, odată cu dezvoltarea unor tehnici de producție de ultimă generație.
Investițiile în construcția de autostrăzi și clădiri comerciale, dar și extinderea aeroporturilor se așteaptă să propulseze de asemenea, acesta piață.
Creșterea utilizării componentelor căilor de rulare de către excavatoarele pe șenile în timpul operațiunilor complexe de construcție este de asemenea probabil să stimuleze piaţa.
Constrângeri legate de creșterea pieței componentelor pentru căi de rulare pot veni din partea producătorilor de piese ieftine, contrafăcute, care vor limita vânzările marilor producători de piese de origine ori OEM.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!