S-a născut Synchrotec!

S-a născut Synchrotec!
S-a născut Synchrotec, un Joint Venture între SIAP - Carraro Group și Bhavani Industries, axată pe proiectarea, dezvoltarea și producția de sincronizatoare pentru vehicule off-road.
Noua fabrică din Gujarat (India), care va fi operațională până la sfârșitul anului, va fi susținută de abilitățile organizatorice, tehnice și de producție ale ambilor parteneri.
Începând cu 22 iunie 2023 prezența Carraro în India este întărită și mai mult datorită unui acord de joint-venture cu Bhavani Industries, o companie industrială de pe subcontinentul indian, specializată în proiectarea și producția de sincronizatoare atât pentru industria auto, cât și pentru cea off-road.
Noua companie, denumită  Bhavani Synchrotec Pvt. Ltd., va avea sediul în Ahmedabad (India) și va primi prezența Grupului Carraro cu un acționariat de 49% prin subsidiara SIAP SpA (centrul de excelență pentru angrenaje de precizie, cu sediul în Maniago – Pordenone).
Noua companie va avea ca activitate principală proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și comercializarea de sincronizatoare pentru aplicații off-highway pentru piața globală. Partenerii vor contribui la societatea mixtă cu toate afacerile lor existente și viitoare legate de acest produs și de piața țintă specifică.
Societatea mixtă va fi echipată cu o fabrică nou construită (operațională până la sfârșitul anului) și va putea conta pe o structură organizatorică, tehnică și de producție care va combina abilitățile ambilor parteneri. 
„Acest Joint Venture confirmă importanța strategică pe care o are India pentru Grupul Carraro. Am intrat în subcontinent încă din anii 1990, întărindu-ne treptat prezența. Astăzi avem două fabrici de producție și un centru de cercetare și dezvoltare în Pune, cu peste 1.700 de colaboratori – a  comentat Enrico Carraro, Președinte al Grupului Carraro –  Prin alăturarea Grupului Bhavani, vom putea să ne consolidăm în continuare abilitățile și să ne extindem oferta în favoarea partenerilor noștri”. 
„Acest acord reprezintă un pas important pentru Grupul Bhavani și o oportunitate de a aduce cea mai avansată tehnologie de sincronizare și pe piața off-highway. – a  adăugat Deven Nandwana, Chief Executive Officer al Grupului Bhavani –  Acest joint venture, semnat cu un partener precum Carraro, îi permite lui Bhavani să-și extindă oferta de produse pe piața globală, făcând din India un centru de excelență pentru sincronizatoare. Acest lucru ne întărește angajamentul față de inițiativele Make in India.”
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!