BETEK în top 100 intreprinderi mijlocii din Germania

BETEK în top 100 intreprinderi mijlocii din Germania
BETEK a fost desemnată una dintre cele mai inovatoare 100 de intreprinderi mijlocii din Germania, pentru a șasea oară din 2009 și până în prezent. Pentru a certifica această reușită, a primit de altfel și sigla TOP 100.
Conform compamedia, organizatorul comparației, al cercetătorului în inovare Prof. Dr. Nikolaus Franke de la Universitatea de Economie din Viena și al echipei sale, BETEK a excelat în mai mult de 100 de criterii din cinci categorii: managementul de vârf care promovează inovația, climatul inovației, procesele și organizarea inovatoare, orientarea externă/Open WINnovation și succesul inovației.
Concursul s-a bazat pe un proces de selecție științifică iar concurența a fost una strânsă și în acest an pentru că 550 de companii au concurat pentru locurile fruntașe.
Ceea ce distinge BETEK de alți producători de carbură sunt activitățile extinse de cercetare și dezvoltare în domeniul materialelor utilizate. La sfârșitul anului 2022, BETEK a putut prezenta un material de carburi complet nou, ca premieră mondială la târgul BAUMA.
Directorul general Tobias Hilgert explică: „Materialul cu numele PROmatrix are o nouă rețetă care permite o performanță mai bună a piesei cu 30-50% - adică o durată de viață mai mare a piesei - în anumite aplicații grele din industria construcțiilor. Familia de materiale PROmatrix este rezultatul unei munci intense de cercetare.
Marc Siemer adaugă: „Într-o fază de testare care însoțește dezvoltarea, instrumentele BETEK PROmatrix au fost testate atât pe propriul site de testare al companiei, cât și împreună cu o întreagă gamă de clienți și utilizatori finali, în teste ample pe teren și în diferite aplicații specifice. Acest lucru este de asemenea, unic la BETEK,  sunt puse pe piață doar produse care au fost încercate și testate în practică, și optimizate în strânsă colaborare cu clienții și utilizatorii finali. Un pas în plus care merită.”
Pe 23 iunie, toți inovatorii de top ai clasei 2023 se vor reuni la Augsburg pentru ceremonia de premiere la Summit-ul IMM-urilor din Germania. Acolo Ranga Yogeshwar îi va felicita personal pentru succesul lor în TOP 100.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!