Bobcat lansează cel mai puternic încărcător compact pe roți

Bobcat lansează cel mai puternic încărcător compact pe roți
L95 este cel mai mare și mai puternic încărcător compact pe roți produs până acum de Bobcat. Cu o capacitate standard a cupei de aproape 1 mc și 3,2  metri înălțime de ridicare, noul model excelează la manipularea materialelor și la alte lucrări care necesită o manevrabilitate ridicată. Transmisia electronică hidrostatică (E-HST) oferă schimbări ușoare de direcție, accelerare eficientă și control final vitezei, iar în combinație cu managementul puterii motorului ajustează automat sistemul de acționare al încărcării pentru a maximiza puterea de împingere și încărcare. Bobcat L95 este echipat cu un motor turbodiesel Tier 4, fara filtru de particule (DPF) și sistem de reducere catalitica (SCR), ceea ce pe termen lung reduce costurile de exploatare prin absența unor posibile defecțiuni la sistemele de alimentare cu AdBlue sau la filtreul de particule. Producătorul anunță o viteză maximă de 38 km/h.
Echipamentul standard al modelului L95 include un joystick montat pe scaun cu cotieră reglabilă pentru un plus de confort și control sporit, ecran tactil de 5 inchi, scaun cu încălzire și suspensie, sistem HVAC eficient.  Opțional se poate monta o cameră video pentru mersul înapoi, ale carei imagini sunt afișate pe touchsereen.
ncărcătoarele compacte Bobcat sunt dotate standard cu sistemul Power Bob-Tach prin intermediul cărora operatorii pot partaja anumite atașamente cu alte echipamente Bobcat pentru o versatilitate și mai mare.

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!