Training tehnic Berco Academy

Training tehnic Berco Academy
Săptămâna trecută, o parte a echipei Arox Equipment a avut onoarea de a participa la o sesiune de training tehnic ca parte a proiectului Berco Academy.
Mai concret, oaspeții noștri, inginerii Luca Bellintani și Luca Ambrosi, împreună cu doamna Urszula Rabiega, Aftermarket Area Manager Russia & East Europe au petrecut două zile pline alături de noi și ne-au împărtășit din cunoștințele și experiența lor.
Prima zi a acestei sesiuni de training am petrecut-o la sediul companiei noastre. Am avut plăcerea de a descoperi informații interesante despre istoria căilor de rulare și evoluția lor de la primele modele rudimentare la utilajele absolut spectaculoase care operează azi în diverse colțuri ale lumii.
Apoi am observant mai în detaliu fiecare piesă a unei căi de rulare Berco, am învățat despre caliatea și precizia cu care sunt produse, am analizat diverse situații în care acestea nu pot performa la capacitate maximă (cum ar fi montajul greșit, funcționarea în aplicații necorespunzătoare etc), am invățat cum să masurăm corect uzura fiecărei piese, și cum să ne sfătuim clienții să își întrețină corect căile de rulare ale utilajelor lor, pentru o performanță mai bună și o durată de viață extinsă.
Dacă prima zi am petrecut-o în birou, a doua zi am vizitat cățiva clienți pentru a aplica practic informațiile primite în prima parte a trainingului. Am analizat diverse mărci de căi de rulare prezente pe piață, am măsurat gradul lor de uzură, am oferit sfaturi și informații clienților noștri, onorați de vizita echipei tehnice de la Berco.
Cunoștințele tehnice sunt fundamentale, iar sesiunile de training ca acestea sunt cele care fac echipa noastră atât de vibrantă și valoroasă și pentru asta suntem mai mult decât recunoscători!
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!