Ce rol au razurile de cauciuc pentru plugurile de zăpadă?

Ce rol au razurile de cauciuc pentru plugurile de zăpadă?
Razurile sau lamele din cauciuc sunt o necesitate pentru a crea drumuri sigure atunci când locuiți într-o zonă cu ninsori regulate.
Razurile din cauciuc pot preveni apariția daunelor costisitoare și potențial periculoase asupra suprafețelor prin acoperirea lamei metalice abrazive a unui plug de zăpadă.
Acestea sunt de fapt plăci din cauciuc cu inserții textile sau metalice, ce se montează pe partea inferioară a lamei sau a plugului de zăpadă și se consideră elemente de uzură. Ele intră în contact cu partea carosabilă pentru a înlătura zăpada de pe carosabil.
Arox Equipment comercializează lame de plug din cauciuc, durabile și accesibile, care pot face față rigorilor condițiilor de zăpadă. În plus, nu toate vehiculele destinate deszăpezirii au aceeași dimensiune; prin urmare, razurile noastre din cauciuc sunt disponibile în diferite dimensiuni, folosind măsurători specifice de la vehiculul în cauză.
Razurile noastre de zăpadă sunt rezistente la abraziune, lumina soarelui și alte condiții meteorologice nefavorabile și pot face față la diverse temperaturi, chiar și la cele extreme.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!