Cum puteți să prelungiți durata de viață a utilajelor dumneavoastră?

Cum puteți să prelungiți durata de viață a utilajelor dumneavoastră?
Cum puteți să prelungiți durata de viață a utilajelor dumneavoastră?
  1. Faceți întreținerea periodică. În funcție de tipul de utilaj, aceasta poate include schimbarea uleiului, înlocuirea filtrelor, curățarea sau înlocuirea pieselor uzate și multe altele.
  2. Lubrifiați în mod regulat toate componentele mobile ale utilajului. Acest lucru poate ajuta la reducerea uzurii și la prevenirea problemelor mecanice.  Lubrifianții Carraro Oil sunt proiectați pentru a oferi o lubrifiere optimă și o protecție ridicată împotriva uzurii pentru o gamă largă de produse cum ar fi unități de transmisie, frâne, ambreiaje, cutii de viteze și motoare. Lubrifianții Carraro Oil, deja utilizați în fabricile de producție ale grupului ca primă umplere a tractoarelor, osiilor și transmisiilor sunt disponibili ca „piesă de schimb” prin dealerii autorizați Carraro.
  3. Evitați supraîncărcarea utilajelor. Supraîncărcarea poate duce la uzură excesivă a componentelor și poate duce la defecțiuni sau eșecuri ale utilajelor.
  4. Utilizați doar piese de schimb de calitate și recomandate de producător. Înlocuirea pieselor uzate cu piese de calitate inferioară poate duce la probleme mai mari în viitor. Cel mai bun mod de a vă menține utilajele funcționale pentru mai mult timp este folosirea unor produse de calitate. În cazul axelor și transmisiilor Carraro, recomandăm produsele Carraro Oil, create chiar de proiectantul și producătorul de sisteme de transmisie Carraro în colaborare cu alte companii, lider de pe piața lubrifianților.
  5. Asigurați-vă că utilajele sunt stocate într-un loc curat și uscat și că sunt protejate împotriva coroziunii și a altor daune.
  6. Asigurați-vă că operatorii de utilaje sunt instruiți și conștienți de regulile de siguranță pentru a evita deteriorarea utilajelor din cauza erorilor umane.
Pentru a prelungi durata de viață a utilajelor dumneavoastră, este important să acordați atenție atât utilizării corespunzătoare, cât și întreținerii lor în mod regulat.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!