Betek și standardul de calitate „Made in Germany”

Betek și standardul de calitate „Made in Germany”

În domeniul producției de dinți de freză cu plăci de carburi, partenerii noștri de la BETEK, au un rol clar de pionierat. Începând cu dezvoltarea proprie a carburii de wolfram până la producția finită a pieselor, aceștia oferă clienților săi servicii remarcabile cu o calitate optim adaptată nevoilor fiecărui client.
Serviciile includ, printre altele, dezvoltarea geometriei, inclusiv fabricarea propriei scule în divizia SIMON Tooling, ceea ce le permite să adapteze procesul de dezvoltare în întregime la cerințele clientului.
Materiile prime folosite în producția dinților de freză respectă standarde stricte de calitate. Materialele sunt dezvoltate ori formulate astfel încât să se adapteze fiecărei aplicații specifice. Formulele deja folosite sunt permanent dezvoltate, iar în paralel se lucrează la dezvoltarea unor formule noi, și mai performante. Procesul lor de dezvoltare respectă întotdeauna cerințele clientului.
Cu ajutorul SIMON Analytics, propriul lor laborator intern de teste, cei de la Betek verifică materialele și calitatea pieselor, iar prin utilizarea celor mai moderne metode de producție, cu un grad ridicat de automatizare, garantează standardul de calitate „Made in Germany”!
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!