ESCO(R) a extins oferta de adaptoare bolt-on Ultralok(R)

ESCO(R) a extins oferta de adaptoare bolt-on Ultralok(R)
ESCO® a extins oferta de adaptoare bolt-on Ultralok® cu un adaptor de colț U35 potrivit pentru cupele de încărcător frontal Deere® 844K.
Combinația aceasta dintre noul adaptor de colț și adaptorul central disponibil anterior oferă o soluție completă de adaptori bolt-on Ultralok pentru încărcătoarele 844K. Designul bolt-on ESCO este îmbunătățit pentru o rezistență și performanță mai mare față de versiunile OEM.
Sistemul ESCO® Ultralok® este lider în sisteme de dinți de înaltă performanță pentru industria de terasament. Sistemul de dinți Ultralok®, eficient din punct de vedere al costurilor, cu profil redus, funcționează într-o gamă completă de aplicații ale utilajelor. Închiderea integrată transformă acest sistem de dinți intr-unul din două piese, reducând semnificativ stocul necesar de piese de schimb față de sistemele tradiționale din trei piese.
Utilizarea sistemului Ultralok® are ca rezultat o productivitate crescută și costuri de întreținere reduse. Închiderea fără ciocan alături de scăderea numărului de înlocuiri necesare îmbunătățește semnificativ siguranța la locul de muncă pe șantier.
Sistemul de dinți Ultralok® - Mai simplu, mai ușor și mai sigur
  • Siguranța integrată înseamnă că nu mai trebuie să purtați grija comenzilor de siguranțe, grija siguranțelor care se rătacesc ori nu se potrivesc
  • Dinții sunt ușor de instalat și îndepărtat cu o unealtă simplă, disponibilă la raft
  • Durata de viață mai lungă a dintelui înseamnă mai puține înlocuiri și mai mult timp de funcționare a mașinii
  • Înlocuirea rapidă și ușoară reduce costurile de întreținere!
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!