Linia de propulsie electrificată Dana a fost premiată la Diesel Progress Summit 2023

Linia de propulsie electrificată Dana a fost premiată la Diesel Progress Summit 2023
Dana Incorporated se simte onorată că a fost selectată ca laureată a premiului pentru Tehnologia New Power, pentru soluțiile e-Driveline si e-Motion, la Premiile Diesel Progress 2023!
Acest premiu evidențiază angajamentul Danei pentru un viitor sustenabil și dedicarea companiei de a furniza un sistem complet e-Powertrain care folosește cele mai avansate soluții de tehnologie curată pentru piața off-highway.
Sistemul de propulsie complet electrificat de la Dana pentru vehicule compacte de construcție îi ajută pe producătorii de echipamente originale să îmbunătățească sustenabilitatea aplicațiilor lor, îmbunătățind în același timp eficiența energetică și performanța. Sistemul complet electrificat a fost dezvoltat pentru a optimiza productivitatea, fiabilitatea și mobilitatea vehiculului, reducând în același timp costurile de întreținere și emisiile de zgomot. Aceste caracteristici sunt deosebit de importante pentru mașinile care lucrează în centrele orașelor și pe șantierele de construcții care necesită zero emisii și zgomot redus non-stop.
„Sunt foarte mândru de întreaga echipă Dana care a fost implicată în acest mare succes. Fiind recunoscută cu premiul New Power Technology Award de către Diesel Progress, evidențiază angajamentul nostru pentru un viitor durabil și dedicarea noastră de a oferi un sistem complet e-Powertrain, care valorifică cele mai avansate soluții de tehnologie curată pentru piața off-highway”, a declarat Jeroen Decleer, vicepreședinte senior și președinte, Off-Highway Drive and Motion Systems.
Premiile Diesel Progress Summit sunt selectate de un juriu independent care reprezintă zeci de ani de experiență în industrie și sunt acordate motoarelor disponibile comercial, cu accent pe schimbările dramatice determinate de reglementările privind emisiile și de progresele în hibridizare, electrificare și alte tehnologii.
Summit-ul este o conferință de o zi și o ceremonie de premiere pentru industria de tehnologie a motoarelor și a sistemului de propulsie. Tema din acest an a fost „Tehnologiile tranziției”, care s-a concentrat pe subiecte legate de motoare electrice, tehnologia bateriilor și echilibrarea tranziției energetice pentru mașinile off-highway utilizate în construcții, agricultură, minerit, silvicultură, precum și ca vehicule comerciale de pe autostradă.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!