Lumea Carraro interpretată și ilustrată de Matteo Berton

Lumea Carraro interpretată și ilustrată de Matteo Berton
umea Carraro interpretată și ilustrată de Matteo Berton

Talent, creativitate și culoare sunt ingredientele special ale unui proiect narativ industrial, integral italian. Matteo Berton, un tânăr artist italian specializat în ilustrație, a reușit atât de frumos să redea lumea lumea Carraro prin opera sa. Ochiul lui Matteo interpretează lumea Carraro într-un mod categoric original. Cu suprafețele lor mari, colorate, și liniile întrerupte, ilustrațiile sale oferă șiruri de viță de vie pe dealuri, priveliști ale șantierului de lucru, întinderi vii cu miros de Pampas argentinian și plantații care evocă India. Alături de aceste detalii de fabricație se regăsesc cei curioși care admiră deopotrivă natura și piesele de schimb, ca opere de artă extrem de apreciate.
Născut în 1988 la Pisa, Matteo Berton are un spirit curios și își poartă mereu caietele de călătorie cu el pentru a nota tot ce îl frapează în mod deosebit. Cu stilul său proaspăt și colorat, acesta combină diverse forme și volume.
De-a lungul scurtei dar substanțialei sale cariere, acesta a avut șansa să lucreze pentru reviste și reclame, să ilustreze cărți pentru copii și benzi desenate. Câteva din colaborările sale includ New Yorker, Campari, New York Times, Wired, ori Der Spiegel. De aemenea, Matteo a primit diverse premii, inclusiv o medalie de aur și argint de la Societatea Ilustratorilor din New York.


 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!