Mai este doar o lună până la următoarea ediție Agritechnica!

Mai este doar o lună până la următoarea ediție Agritechnica!
Mai este doar o lună până la următoarea ediție Agritechnica, cel mai important eveniment din lume dedicat mecanizării agricole.
După anularea ediției anterioare din cauza pandemiei de Covid-19, Agritechnica 2023 va marca o reuniune crucială a industriei în perioada 12 - 18 noiembrie 2023 la Hanovra.
Peste 400.000 de vizitatori sunt așteptați să se adune la Hanovra pentru o prezentare de neegalat a celor mai recente inovații din industria utilajelor agricole.
Spațiul expozițional Agritechnica 2023, cel mai prestigios târg de utilaje agricole din lume, va acoperi 23 de hale cu produse din toate aspectele ecosistemului producției vegetale.
 Se estimează ca peste 1.700 de expozanți să prezinte produse de top care vor defini viitorul producției vegetale. Vizitatorii comerciali vor explora o previzualizare extinsă a tehnologiilor agricole, soluții forestiere, aplicații municipale și amenajări peisagistice, biocombustibili și multe altele.
Start-up-urile găsesc și o oportunitate de recunoaștere la ceremonia de decernare a Premiului pentru Inovație Agritechnica, prezentată de DLG – societatea agricolă germană.
Unic pentru ediția din 2023 este programul tehnic extins, cu peste 300 de conferințe, forumuri și spectacole speciale. Experții din industrie vor discuta despre agricultura durabilă și provocările acesteia la forumul privind eficiența ecologică.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!