Soluțiile durabile pentru reciclare de la DEHACO

Soluțiile durabile pentru reciclare de la DEHACO
Reciclarea joacă un rol crucial în reducerea deșeurilor și promovarea sustenabilității.
Companiile implicate în procesele de reciclare caută în permanență metode inovatoare și eficiente de separare și procesare a materialelor.
Cu produsele sale potrivite, cum ar fi tunurile anti praf Tera și seria de electromagneți MH, Dehaco a demonstrat că a adus contribuții eficiente la optimizarea proceselor de reciclare.
Să începem cu tunul de apă Tera!
Unul dintre cele cele mai eficiente produsele de reciclare de la Dehaco este tunul de apă, anti praf, Tera. Această soluție inovatoare folosește tehnologia  de tip “ceață” pentru a reduce formarea de praf în timpul procesării materialelor. La unitățile de reciclare care manipulează volume mari de deșeuri, praful poate reprezenta o problemă semnificativă pentru sănătatea angajaților și pentru mediu. Tera Water Mist ajută la rezolvarea acestei probleme prin dispersarea unor picuri foarte marunți de apă într-un mod controlat, reducând concentrațiile de praf. Acest lucru nu numai că contribuie la un mediu de lucru mai sigur, ci și reduce impactul negativ asupra calității aerului.
Aplicații ale tunului de apă Tera în reciclare:
Controlul prafului în timpul procesării deșeurilor: tunul de apa, anti praf Tera poate fi utilizat la prelucrarea diferitelor materiale, inclusiv moloz, lemn și metale, pentru a reduce formarea de praf.
Îmbunătățirea mediului de lucru: prin reducerea prafului, tunul de apa Tera creează un mediu de lucru mai sigur și mai sănătos pentru personalul implicat în sortarea și procesarea materialelor reciclabile.
O altă gamă de produse Dehaco, esențiale pentru instalațiile de reciclare sunt magneții din seria MH. Acești magneți puternici sunt proiectați pentru separarea eficientă a metalelor feroase de restul deșeurilor. În procesele de reciclare, în care sunt combinate diferite materiale, este esențial să izolați metalele precum fierul și oțelul pentru prelucrare ulterioară. Magnetul MH125 FT Pro face ca acest proces să fie eficient și rapid.
Aplicații ale magnetului MH125 FT Pro în reciclare:
Separarea metalelor feroase: magnetul poate separa fără probleme metalele feroase, cum ar fi fierul și oțelul, de alte materiale, creând fracții reciclabile mai pure.
Eficiență crescută: funcționarea automată a magnetului poate accelera semnificativ procesul de reciclare, rezultând o productivitate crescută și economie de costuri.
Concluzie: Angajamentul Dehaco față de inovarea în echipamentele de reciclare este clar evident cu tunurile de apă  Tera și magneții MH. Aceste produse avansate nu numai că contribuie la practici sustenabile de reciclare prin reducerea generării de praf și prin separarea eficientă a metalelor feroase, dar, de asemenea, îmbunătățesc condițiile de lucru și eficiența generală a instalațiilor de reciclare. Cu aceste soluții, Dehaco contribuie la dezvoltarea unei economii circulare și la urmărirea unui viitor mai curat și mai durabi!
Doriți mai multe informații despre aceste produse?
Consilierii noștri tehnici vă stau oricând la dispoziție!
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!