Șenile standard, înguste ori late?

Șenile standard, înguste ori late?
Şenilele utilajului dumneavoastră pot fi de diverse dimensiuni, de la cele mai înguste la cele mai late. În blogul de azi vom povesti despre diferența dintre lățimile șenilelor și lățimea de șenile care va funcționa cel mai bine pe tipul de suprafață pe care operează utilajul dumneavoastră.
Șenilele standard sunt cele mai indicate pentru aplicațiile uzuale, și adesea sunt cele mai folosite pentru utilajele grele. Dacă aveți un utilaj multifuncțional, care este folosit pe suprafețe diferite - murdărie tare, pământ moale, pământ stâncos și așa mai departe - atunci aceasta este cea mai bună alegere.
Șenilele înguste sunt cele mai potrivite în cazul utilajelor grele care călătoresc pe suprafețe dure sau pe teren stâncos. O șenilă îngustă crește presiunea pe care o exercită vehiculul pe sol.
Dacă utilizați un buldozer, acest lucru este esențial, deoarece oferă mașinii o tracțiune mai bună pentru săpat. Funcționează și cu excavatoare, dar este mai puțin important pentru acest tip de utilaj.
Dacă utilajul dumneavoastră lucrează pe un pământ moale, sau în condiții noroioase, ori chiar nămol, veți avea nevoie de o șenilă lată. Aceasta distribuie greutatea utilajului dumneavoastră pe o suprafață mai mare, și va provoca, implicit, mai puține daune solului, așa că, dacă și aceasta este o condiție, luați în considerare utilizarea unei șenile mai late.
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!