Cât vor rezista șenilele mele de cauciuc?

Cât vor rezista șenilele mele de cauciuc?
Cât vor rezista șenilele mele de cauciuc?
Aceasta este întrebarea pe care ne- o adresează mulți dintre clienții noștri atunci când achiziționează un set nou de șenile de cauciuc.
Adevărul este că, durata de viață a șenilelor dumneavoastră de cauciuc este influențată de mai mulți factori, inclusiv calitatea, frecvența utilizării, suprafața pe care lucrați și nivelul de întreținere.
Pentru a obține o durată de viață mai lungă, este înțelept să efectuați întreținerea în mod regulat, inclusiv verificarea murdăriei și pietrelor care se pot acumula între senile, precum și verificarea constantă a tensiunii.
Efectuați întreținerea în mod regulat!
Frecvența vizitelor de întreținere a șenilelor de cauciuc va depinde de intensitatea utilizării utilajului dumneavoastră și de condițiile în care vă desfășurați activitatea. Dacă utilajul este folosit în condiții dificile în cea mai mare parte a timpului, sau sub sarcini grele, este înțelept să efectuați întreținerea mai des.
Vă recomandăm să verificați șenilele lunar pentru eventuale probleme, cum ar fi tensiune prea scăzută, uzură și murdărie, ori pietre acumulate.
Dacă există probleme, acestea trebuie rezolvate cât mai curând posibil!

Cum puteți recunoaște uzura șenilelor de cauciuc?
Există diverse semne prin care puteți recunoaște uzura șenilelor de cauciuc, cum ar fi:
Pierderea calității: expunerea la lumina UV de la soare poate fi dăunătoare calității șenilelor de cauciuc. Acesta este motivul pentru care toate șenilele noastre de cauciuc sunt depozitate în interior, pentru a le proteja de un nivel ridicat de lumină solară.
Ruperea: Ruperea poate fi cauzată de obiecte ascuțite, cum ar fi deșeurile de construcții, oțel de armare sau moloz de piatră.
Dacă oțelul este rupt în adâncime, umezeala poate pătrunde și poate provoca oxidare (rugină) iar acest lucru poate duce în cele din urmă la ruperea șenilei de cauciuc.
Profilul devine mai subțire: Această situație poate fi comparată cu uzura anvelopei unui vehicul și se datorează expunerii la obiecte ascuțite sau poate fi cauza unei presiuni prea mari exercitate asupra șenilor.
Este esențial să verificați în mod regulat semnele de uzură ale șenilelelor utilajului dumneavoastră, pentru a recunoaște și rezolva problemele în timp util, și a evita costurile inutile.
Dacă aveți îndoieli cu privire la durata de viață a șenilelor dumneavoastră de cauciuc ori întreținerea acestora, contactați-ne. Vom fi bucuroși să vă oferim sfaturi!
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!