CASE implicat in pregatirea unui eveniment cultural la Florenta

CASE implicat in pregatirea unui eveniment cultural la Florenta
Unul dintre evenimentele culturale asteptate in fiecare an la Florenta este Calcio Storico Fiorentino, un joc ce dateaza din secolul al 16-lea si pe care Regele Frantei, Henry al III-lea, il descria ca fiind “prea mic pentru a fi un razboi, prea acerb pentru a fi un joc”. Regulile sunt un mix intre fotbal, rugby si wrestling, iar echipele din cele patru districte istorice ale orasului italian au echipamente similare cu cele folosite in urma cu sute de ani.
Anul acesta, evenimentul s-a desfasurat in centrul istoric, in Piazza Santa Croce, unde s-a reconstituit o esplanada nepavata si prafuita. Pentru aceasta operatiune, ce a durat doua zile, au fost folosite doua utilaje CASE: un incarcator frontal 721G si un mini-incarcator pe senile TV450.
Dincolo de aportul CASE, merita amintit partenerul Ghetti, dealerul din Toscana, a carui istorie este foarte interesanta. Astfel, compania a fost infiinatata in 1938, fiind dealer Simca si vanzator de masini industriale si stivuitoare. In 1975, cand s-a infiintat IVECO, a devenit dealer al acestei marci, in 2012 si-a adaugat in portofoliu brandul Astra, pentru ca din 2017 sa devina dealer CASE.Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!