Pregătirea utilajelor pentru lucrările de primăvară

Pregătirea utilajelor pentru lucrările de primăvară
Pregătirea utilajelor pentru lucrări de primăvară depinde de tipul de utilaj pe care il dețineți și de tipul de activitate pe care urmează să o efectuați.
Cu toate acestea, există câteva aspecte generale pe care le puteți verifica pentru a vă asigura că utilajele dumneavoastră sunt pregătite pentru începutul sezonului de primăvară:
  • Verificati toate filtrele: Înainte de a începe sezonul, verificați și curățați toate filtrele de aer, de ulei și de combustibil. Dacă aceste filtre sunt murdare sau înfundate, performanța utilajului dumneavoastră poate fi afectată. De asemenea, filtrele murdare pot cauza uzură prematură.
  • Verificați lichidele: Verificati nivelurile de ulei, lichidul de răcire și lichidul hidraulic și înlocuiți-le dacă este necesar. Asigurati-vă că toate lichidele sunt la nivelurile corecte pentru a preveni supraîncălzirea sau alte defecțiuni.
  • Verificați sistemul de încărcare: Verificați bateria și încărcătorul și înlocuiți orice componente care sunt uzate sau defecte. O baterie slăbită poate fi o problemă majoră în timpul sezonului de primăvară.
  • Verificați dacă există semne de coroziune sau scurgeri la oricare componentele sistemului de alimentare cu combustibil și înlocuiți-le dacă este necesar. De asemenea, verificați furtunurile pentru semne de uzură și înlocuiți-le dacă este cazul.
  • Verificați lamele și curelele de la utilajele agricole, cositoare sau alte utilaje care au aceste componente. Dacă sunt uzate sau deteriorate, înlocuiți-le!
Acestea sunt doar câteva din acțiunile pe care le puteți întreprinde pentru a vă pregăti utilajele pentru sezonul de primăvară.
Este, de asemenea, întotdeauna o idee bună să citiți manualul de utilizare al fiecărui utilaj și să urmați instrucțiunile producătorului pentru a vă asigura ca sunteți în conformitate cu toate cerințele legate de întreținere.
Echipa noastră vă urează spor la treabă!
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!