Aston Martin colaboreaza cu JCB la construirea noii fabrici a echipei F1

Aston Martin colaboreaza cu JCB la construirea noii fabrici a echipei F1

JCB va furniza echipamentele care vor lucra la ridicarea noii facilitati Aston Martin Cognizant Formula One Team, ce va consta intr-o cladire de birouri, o fabrica si un tunel de vant. Locatia se afla in Northamptonshire, UK, iar durata de finalizare a proiectului este de 18 luni. La ceremonia de incepere a lucrarilor au participat presedintii Aston Martin si JCB, Lawrence Stroll, respectiv Lord Bamford.
Celei trei cladiri vor insuma o suprafata construita de 37.000 mp, terenul ales aflandu-se chiar langa drumul ce duce la legendarul circuit Silverstone. In plus, investitia reprezinta o borna importanta in motorsport, fiind prima fabrica din F1 construita in ultimii 17 ani in UK. Cea mai recenta este McLaren Technology Centre, in 2004.
Pentru prima data, noua fabrica va reuni in acelasi campus toate resursele necesare productiei, de la proiectare si pana la realizarea produsului finit. Tunelul de vant va utiliza cea mai noua tehnologie in domeniu, inclusiv o sectiune ultra moderna de imagistica a fluxurilor de aer. Punerea in functiune este prevazuta pentru trimestrul 3 al anului 2023. De asemenea, va fi instalat si un nou simulator F1.

Aston Martin Cognizant Formula One Team Factory va fi prima facilitate smart din Formula 1, care va beneficia de instalarea completa a sistemelor inteligente.
In colaborare cu partenerii Cognizant, NetApp si Sentinel One, noua fabrica a fost proiectata de la baza pentru a fi wireless, adaptiva si simplificata. Mai precis, fluxurile de informatii, sistemele de monitorizare si procese de productie sunt legate intre ele prin intermediul datelor din cloud. 
Tehnologia inteligenta ofera noului sediu capacitatea de a se adapta constant proceselor de fabricatie ciclice ale unei echipe de Formula 1 si va oferi economii semnificative de scara pe masura ce echipa isi extinde productia.
Lawrence Stroll a declarat la eveniment: “Este emotionant sa ne gandim ca intreaga echipa va fi in noua casa pana la sfarsitul lui 2022 sau inceputul lui 2023 si as vrea sa profit de ocazie pentru a le multumi partenerilor din acest proiect, in special JCB si Cognizant.”
La randul sau, Lord Bamford, presedintele JCB a adaugat: “Acest proiect ambitios plaseaza ferm noul sediu al echipei in peisajul Formulei 1, oferind un mediu de lucru excelent pentru o echipa de oameni foarte talentati si motivati. Ma inspira viziunea convingatoare a lui Lawrence pentru echipa. Este o ambitie pe care o impartasim din toata inima: sa construim un viitor industrial mai bun pentru tara noastra.”


Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!