Premieră mondială: transportorul electric autonom Volvo intra in teste

Premieră mondială: transportorul electric autonom Volvo intra in teste
A trecut doar puțin peste un an, de când Volvo a înființat divizia specială pentru dezvoltarea si comercializarea soluțiilor de transport autonome ale întregului Grup. Între timp a fost deja prezentat primul transportor electric autonom, TA15, în cadrul proiectului TARA.
Acum Volvo face încă un pas în această direcție, pregătind un circuit pentru testarea vehiculelor electrice autonome de transport. Situată la Volvo CE Customer Center din Eskilstuna, Suedia, pe o suprafață de 66.000 mp, baza de testare va include o zonă securizată pentru vehiculele full electrice, autonome și acționate de la distanță, cu infrastructură de încărcare și conectivitate 5G, o clădire pentru monitorizare și școlarizare, o zonă de testare a funcțiilor de asistență Volvo C0-Pilot și chiar o tribună.
Aici va fi testată și perfecționată soluția TARA, care va fi implementata, in principal, in cariere si a mine. În plus, circuitul va dispune de tehnologie pentru testarea vehiculelor telecomandate, pe care potențialii clienți le pot vedea în cadrul unor demonstrații.
Calle Skillsater, unul dintre specialiștii în conectivitate și vehicule autonome spunea că: “Suntem entuziasmați sa arătăm clienților soluția completă TARA, inclusiv cum se face setarea si cum funcționează în șantier, cum se încarcă transportoarele electrice automome  TA15 și cum se fac operațiunile de supraveghere.”
Circuitul de testare de la Eskilstuna va fi dat în folosință cel mai târziu în toamna acestui an.

Postarea urmatoare Postarea anterioara

Suport clienti Luni-Vineri: 08:00-16:30

0733 880 200 shop@arox.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!